Seuraava koesoitto 10.2.2019

Vivo on maamme ainoa valtakunnallinen täysikokoinen nuorten soittajien sinfoniaorkesteri. Orkesterin taiteellisena johtajana aloittaa vuoden 2019 alusta kapellimestari Erkki Lasonpalo. Vivon tavoitteet ovat korkealla ja yhteishenki huipussaan. Haemme helmikuussa uusia soittajia kontrabassoon, trumpettiin ja fagottiin.

Jos olet musiikinopinnoissasi jo pitkälle edennyt 13-23 -vuotias nuori, jota kiinnostaa soittaminen lähes ammattimaisesti toimivassa nuoriso-orkesterissa, konsertointi ympäri Suomea ja ulkomaita ja mahdollisuus kehittyä soittajana huippukapellimestarien johdolla, hae mukaan! Kaupan päälle saat huippuhauskaa seuraa ja ystäviä ympäri Suomen!

Kevään koesoitot järjestetään Riihimäen musiikkiopistolla (Valtakatu 10) sunnuntaina 10.2.2019 klo 12 alkaen. Tarkempi koesoittoaika sovitaan ilmoittautumisen jälkeen.

Varaudu esittämään koesoitossa vapaavalintainen kappale esimerkiksi viime aikoina soittamastasi ohjelmistosta.

Ilmoittaudu koesoittoon tästä. Lähetämme tarkemmat ohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

Tervetuloa mukaan!

Sinfoniaorkesteri Vivo
Intendentti Mikko Leppänen
puh. 050 505 1082
intendentti@sinfoniaorkesterivivo.fi

Comments are closed.