Sinfoniaorkesteri Vivo hakee osa-aikaista INTENDENTTIÄ.

Sinfoniaorkesteri Vivossa intendentin työnkuva muodostuu mm. seuraavista asioista:

  • Valtakunnallisen nuoriso-orkesterin tunnettavaksi tekeminen
  • Tulevaisuuden rahoitusvaihtoehtojen kartoittaminen yhdessä tuki ry:n hallituksen kanssa
  • Budjettiseuranta yhteistyössä toimistonhoitajan kanssa
  • Viestintä ja markkinointi käyttäen moderneja tiedotuskanavia
  • Konsertti- ja harjoitustoiminnan suunnittelu yhdessä taiteellisen toimikunnan kanssa
  • Konserteista sekä muista esiintymisistä neuvotteleminen ja sopimusten teko
  • Orkesterin kokoaminen periodeille hyödyntäen mm. musiikkioppilaitosten ja muiden musiikkialan organisaatioiden kontaktiverkostoa
  • Yhteydenpito nuoriin soittajiin ja heidän sitouttaminen orkesterin toimintaan

Hakemuksessa arvostamme erityisesti kokemusta nuorten kanssa toimimisesta (työn tai harrastuksen kautta), työkokemusta ja koulutusta alalta, vuorovaikutustaitoja sekä yhteistyöverkostoja.

Intendentin toimen täytössä noudatetaan koeaikaa vuoden 2018 loppuun saakka ja sopimus tehdään vuoden 2021 loppuun asti. Työ alkaa viimeistään kesällä 2018. Vivon kotipaikka on Riihimäki, mutta varsinaista kiinteää toimistoa ja toimistoaikaa ei ole, joten intendentin työtä voi tehdä missä ja milloin vain.

Hakuaika päättyy 20.4.2018 klo 16:00.

Vapaamuotoinen hakemus, sisältäen palkkatoivomuksen, CV:n ja muita mahdollisia dokumentteja, tulee lähettää sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@sinfoniaorkesterivivo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sinfoniaorkesteri Vivon tuki ry:n hallituksen puheenjohtaja Tapio Lokki, puh. 040 5782486 tai sähköpostitse puheenjohtaja@sinfoniaorkesterivivo.fi.

Sinfoniaorkesteri Vivo

Maamme ainoa täysimittainen nuorten sinfoniaorkesteri Vivo on perustettu vuonna 1986 kapellimestari Kari Tikan aloitteesta. Vivo järjestää vuosittain keskimäärin neljä 4-5 päivän orkesteriperiodia sekä kesäleirin sekä tekee yhteistyötä muiden orkestereiden ja musiikkioppilaitosten kanssa. Yhdellä periodilla harjoitellaan ammattimaisesti sinfoniakonsertin ohjelmisto, joka esitetään periodin päätöskonsertissa. Vivon soittajat ovat aktiivisesti musiikkia harrastavia 15-24 vuotiaita lukiolaisia ja opiskelijoita. Orkesterin toiminnasta vastaavan tuki ry:n hallitus sekä osa-aikaiset intendentti ja toimistonhoitaja (talous, nuotisto ja monet käytännön asiat).

Comments are closed.